Tømrer i Kolding

Nybyggeri efter jeres ønsker

Drømmer I om et helt nyt hus, der bygget og indrettet efter jeres ønsker? Eller vil I have flere kvadratmeter, hvor I bor og ønsker derfor en tilbygning? Så kan vi hos Kuhrt og Pedersen hjælpe jer. Vi har erfaring med både nybyggeri og tilbygninger og rådgiver jer gerne, så I får opfyldt alle jeres ønsker og drømme. Vi kan stå for både fag-, total-, og hovedentreprise, så I kan selv vælge, hvor meget I vil være ind over projektet. Gennem god kommunikation sikrer vi, at vi altid er enige om projektet.  

 

Høj kvalitet og god service

Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse med resultatet hver gang, vi udfører et stykke arbejde. Det starter allerede, inden arbejdet går i gang, hvor vi forventningsafstemmer med kunden. Her snakker vi om, hvad der skal laves, og hvad I ønsker jer, og det danner det bedste grundlag for arbejdet. Med mere end 30 års erfaring i branchen kan du være sikker på at få et resultat i højeste kvalitet og standard. Vi overholder desuden altid vores aftaler, og det er især vigtigt ved større projekter som nybyggeri. Så kan du nemlig være sikker på, hvornår du kan overtage huset eller benytte den nye tilbygning.

 

Kontakt os og hør mere

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi har værksted i Sønder Stenderup og hjælper kunder i lokalområdet samt i Kolding. Ring til os på telefon 75 57 14 57 eller send en mail til post@kuhrtogpedersen.dk.