Tømrer i Kolding

Er dine døre kedelige og triste at se på?

En nedslidt eller ødelagt dør påvirker helhedsindtrykket af dit hus negativt og giver det et trist og mat udtryk. Visse sikkerhedskrav og energikrav overholdes heller ikke af de ældre døre. Hvis din dør er gammel og nedslidt bør du derfor overveje at få foretaget en reparation eller få opsat en helt ny dør.  Hos Kuhrt & Pedersen Tømrer og Snedkerforretning har vi en lang erfaring med opsætning og reparation af døre. Vi stiller vores faglighed til din rådighed, så du kan træffe den mest velovervejede beslutning, når du skal beslutte dig for, om du skal reparere din dør, skifte den ud med en ny eller ikke behøver foretage dig noget. Således sikrer vi, at du træffer den bedste beslutning for lige netop dig.

 

Kvalitet i udført arbejde 

Som virksomhed har vi i mere end 30 år arbejdet med tømrerfaget. Igennem alle 30 år har vi opholdt strenge krav til kvaliteten af udført arbejde. Disse krav opholder vi stadig i dag, og de krav er din garant for et veludført stykke arbejde, hvor der har været et vågent øje på detaljen.

 

Skal du have repareret din dør eller udskiftet den, så er vi den rette samarbejdspartner. Vi kan hjælpe med alle reparationer af døre og udskiftning af typedøre.

 

Kontakt os i dag

Siden 1986 har vi som lokalvirksomhed hjulpet kunder i og omkring Kolding.

 

Er du interesseret i at få udskiftet eller repareret din dør, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder også faglig sparring og rådgivning. Vi kan træffes på tlf. 75 57 14 57