Tømrer i Kolding

Trænger huset til nye lofter?

Kuhrt & Pedersen Tømrer og Snedkerforretning hjælper dig med at få nyt loft eller få repareret dit gamle, hvis det trænger til en kærlig hånd. Vi arbejder med alle lofttyper og har stor erfaring med alle lofttyper. Som virksomhed står vi inde for kvalitet og holdbarhed i udført arbejdet, og det er præcis, hvad du kan forvente, hvis du får os til at stå for reparationen eller opsætningen af dit nye loft.

 

Hvilken lofttype har du brug for?

Alt afhængigt af dit behov og dit hus, kan forskellige lofttyper være bedre end andre.

Vi har stor erfaring med arbejde med:

  • Listeloft
  • Træbeton
  • Gipsloft
  • Nedhængte lofter

Listelofter bruges i dag oftest i sommerhuse. Træbetonlofter har mange af de egenskaber, man kunne ønske af et loft. De er langtidsholdbare, lyddæmpende, branddæmpende og gode i forhold til indeklima. Gipsloftet er vel det nye typeloft og bruges til alle formål i huse og kontorbygninger. Nedhængte lofter er til dig, der har høje krav til rummets klang og akustikken.

 

Sammen finder vi det rigtige loft til dit behov. Er du blot interesseret i en reparation af dit nuværende loft, giver vi dig en langtidsholdbar løsning, så du ikke i den nærmeste fremtid skal investere penge i dit loft.

 

Kontakt os i dag

Bor du i eller omkring Kolding og går du med overvejelser omkring reparation af dit nuværende loft eller anskaffelse af et helt nyt, så kommer vi gerne ud og ser på det. Vi træffes på tlf.: 75 57 14 57