Tømrer i Kolding

Trænger dine vinduer til en kærlig hånd?

Nedslidte, gamle vinduer har mange ulemper. Er dine vinduer nedslidte og lever de ikke op til visse sikkerhedskrav, er du langt mere udsat for indbrud. Derudover kan du også se frem til en dyrere varmeregning, da utætte vinduer leder varmen ud. Hos Kuhrt & Pedersen Tømrer og Snedkerforretning ApS hjælper vi dig med at sætte nye vinduer op, der lever op til gældende sikkerhedskrav såvel som energikrav. Derudover er vi også behjælpelige med at reparere dine gamle vinduer, så de endnu engang bliver i en flot og solid stand.

 

Hjælp til reparation og opsætning af vinduer

Igennem mere end 30 år, har vi arbejdet med vinduesopsætning og vinduesreparation. Vi har igennem de mange års arbejde erhvervet os nogle kompetencer, der gør os i stand til at løse dine vinduesproblemer – uanset arten og levere et slutresultat, der lever op til den høje standard vi holder os selv ansvarlige for. Vi kan hjælpe med:

 

Vi er som sagt også behjælpelige med opsætning af helt nye vinduer. Uanset opgavetypen er vi din garant for et veludført stykke arbejde af høj kvalitet.

 

Få tilskud til dine vinduesforbedringer

Udskiftning eller reparation af vinduer tæller i de fleste tilfælde som et energiforbedrende tiltag. Derfor kan du få tilskud til dit nye vindue eller din vinduesreparation. Dette sammenholdt med den billigere varmeregning, du har i vente gør vinduesreparationen eller det nye vindue til en god investering for dig set ud fra et totaløkonomisk synspunkt.

 

Hør nærmere i dag

Går du og overvejer at få et nyt vindue, eller skal du have dit gamle vindue repareret, så står vi hos Kuhrt & Pedersen Tømrer og Snedkerforretning ApS klar til at hjælpe dig. Vi har mange kunder fra Kolding og områderne deromkring, men vi kører gerne længere for en given opgave.

 

Træf os på tlf.: 75 57 14 57