Tømrer i Kolding

Trænger dit hus til en renovering?

Der er flere ting på et hus, som er vigtige at vedligeholde eksempelvis vinduer, tag, gulve og så videre. Det kan hurtigt blive en dyr affære, hvis man blot lader tingene stå til. Har taget mistet tagsten eller er karmen på vinduet begyndt at rådne, så er det tid til at gribe ind, før der opstår fugt skader. Renovering af hus er vigtigt og er en af vores ekspertiser.

Vi har hos Kuhrt og Pedersen mange års erfaring med renovering af huse, enten i forbindelse med slitage eller manglende vedligeholdelse. Vi kan udføre alt inden for tømrer og snedker opgaver, hvilket indbefatter alt fra:

  • Vinduer: træ alu, træ eller plastik
  • Tag: skifer, tagpap, tagsten m.m.
  • Trægulve: færdigbehandlet gulv
  • Lofter: opsætning og renovering
  • Køkkener: opsætning og renovering

Når vi har udført arbejdet for dig, sørger vi altid for at informere dig om den fremadrettede vedligeholdelse. Herved får du det optimale ud af din nye investering.

 

Vedligehold af huset? Kontakt os med det samme

Er du i tvivl om, hvor omfattende dit renoveringsprojekt er? Kan du altid kontakte os for råd og sparring. Vi vejleder altid i holdbare og realistiske løsninger, som passer ind i dit hjem både ud fra dine ønsker samt ud fra din stil og indretning.

Med adresse i Sønder Stenderup servicerer vi i området omkring Kolding, Haderslev og Fredericia. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.