Tømrer i Kolding

Renover dit køkken

Går du med tanker om en renovering af dit køkken? De fleste mennesker har en eller to ting, de gerne ville ændre ved køkkenet. For nogle er det en lille, simpel ting såsom køkkenlåger. Andre vil måske gerne have nye bordeplader. For nogle tredje, vil de måske gerne have lavet køkkenet om til et køkken-alrum. Uanset dit ønske for dit køkken, vil de fleste mennesker se sig enige i, at det indfrielsen af ønsket vil bringe dem glæde sig i deres hverdag. Mange mennesker vælger imidlertid ikke at gøre noget ved det, fordi de vurderer, det er for dyrt med et helt nyt køkken. Med en køkkenrenovation, kan du få dine ønsker indfriet til en langt billigere pris, end hvad du skal slippe for at købe nyt.

 

Vi hjælper dig med at få dit drømmekøkken 

Hos Kuhrt & Pedersen Tømrer og Snedkerforretning ApS har vi hjulpet mange glade kunder med at få deres drømmekøkken til en fornuftig pris. Fælles for alle køkkenrenovationer, vi har udført har været en høj kvalitet og holdbarhed i det udførte arbejde. Sådan sikrer vi, at vores køkkenrenoveringer kan nydes i mange år uden nogle ekstraomkostninger. Med en køkkenrenovering, kan vi f.eks. udskifte:

  • Låger
  • Bordplader
  • Frisider
  • Lyslister
  • Sokler
  • Greb

Udskiftningen af disse ting vil give dit køkken et helt nyt udtryk til en brøkdel af prisen for et nyt køkken.

 

God kommunikation i fokus

Igennem hele processen vil vi være i tæt kommunikation med dig for at få dine inputs og i samarbejde med dig finder vi den løsning, der passer bedst til dine ønsker. Vi er perfektionistiske i vores tilgang til projektet og sørger for at gennemgå alle aspekter af processen med dig, så vi hele tiden er på bølgelængde. Sådan sikrer vi, at slutresultatet er, som du havde forestillet dig.

 

Hør nærmere i dag

Hvis du har spørgsmål til din køkkenrenovering, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 75 57 14 57. Vi renoverer køkkener i Kolding og områderne omkring Kolding.