Tømrer i Kolding

Få ordnet reparationerne i huset

Det er ikke til at undgå, at der kommer slitage på huse, og der vil gennem tiden opstå nogle småskader. Det kan være vindueskarmen skal skiftes, eller nogle tagsten er fløjet af. Det vigtigste er, at du får repareret skaden, inden den vokser stig større og bliver dyrere at udbedre. Hos Kuhrt og Pedersen reparerer vi både store og små skader på huse. Vi har mere end 30 års erfaring med reparation af huse, og vi udfører alle tømrer- og snedkeropgaver. 

 

Vi laver bl.a.:

  • Reparation af tag
  • Udskiftning af tagsten og tagplader
  • Reparation af vinduer og døre samt opsætning af nye
  • Justering af døre og vinduer, der binder
  • Ny gulvbelægning

 

Højeste kvalitet og service

Uanset om det er en større eller mindre reparation i hjemmet, så er det vigtigt for os, at du bliver glad for resultatet i mange år frem. Derfor snakker vi altid opgaven grundigt igennem med kunden og laver en forventningsafstemning, så vi er enige om, hvad der skal laves. Vi lytter til dine ønsker og rådgiver dig gerne, så du får den bedste løsning. Det kan være, at en reparation giver anledning til et ønske om at ændre mere i hjemmet, og det kan vi også hjælpe dig med. Vælger du os, så vælger du høj kvalitet og service, som er vores varemærker.

Vi laver også større renoveringer af huse.

 

Kontakt os i dag

Har du brug for hjælp til reparationer i huset, så kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi har værksted i Sønder Stenderup syd for Kolding, og vi hjælper kunder i lokalområdet samt i Kolding. Du kan ringe på telefon 75 57 14 57 eller sende en mail til post@kuhrtogpedersen.dk.