Tømrer i Kolding

Hvad er en tilbygning?

En tilbygning kan være mange ting. Det kan være tilbygningen af en garage, et ekstra rum, en terrasse og meget andet. Tilbygningen er din mulighed for at tilføje dit hus et aspekt, du mener den mangler for bedst muligt at passe til dine og din families behov. Hos Kuhrt & Pedersen Tømrer og Snedkerforretning har vi erfaring med de fleste tilbygninger. Hvis du føler, dit hus mangler et aspekt, som en tilbygning kunne tilføje, hjælper vi dig gerne med at nå i mål med projektet.

 

Øg salgsprisen på dit hus med den rigtige tilbygning

Ikke nok med at tilbygningen kan give dit hus noget, du føler, det mangler, så kan den rette tilbygning også øge værdien af dit hus og således betale sig selv ind. Det kræver imidlertid, at du vælger tilbygningen med omtanke.

 

Først og fremmest bør du se, om din ejendomsvurdering ligger under gennemsnit for området. Gør den det, kan du formentligt hæve prisen ved at få tilbygget de mangler, den har i forhold til de andre. Derudover siger tommelfingerreglen, at prisen for tilbygningen stiger markant, hvis der skal installeres badeværelse eller køkken. Da skal du vurdere, om tilføjelsen af disse kan tjene meromkostningerne hjem.  Det er altså vigtigt, at du har mange aspekter med i dine overvejelser, når du vælger tilbygning. Gennem årene har vi arbejdet med forskellige tilbygninger. Derigennem har vi erhvervet os en stor erfaring. Vi har lært, hvad der øger værdien mest, når der er taget højde for de specielle forhold for de enkelte ejendomme. Denne faglighed og erfaring stiller vi til din rådighed, så du kan træffe den bedste beslutning. Som din samarbejdspartner kan du regne med, at tilbygningen vil bygges, så den passer harmonisk ind i sine omgivelser, så slutresultatet bliver bedst muligt

 

Lad os starte på din tilbygning i dag

Vi står klar til at hjælpe dig med din tilbygning, hvad enten du vil have:

  • Ny garage
  • Nyt værelse
  • Udestue
  • Eller andet

I 30 år har vi hjulpet tilfredse kunde i Kolding og nærområdet, og vi hjælper også gerne dig.

 

Kontakt os på tlf.: 75 57 14 57